9 июн. 2011 г.

24tv.ua: «МУЗ-ТВ 2011. Частина Перша, або як Земфіра із журналістами спілкувалась»


Москва, музична премія «Муз-ТВ» та зіркові пристасті. Подія відбулась вже вдев’яте та прогриміла на усе СНД. Усі найцікавіші моменти, які не потрапили у прямий ефір - далі.

Зустріч з хед-лайнерами.

(...)

Німецькі гості, яких випросили фани. 

Другими з’явились до преси німецькі рокери «Tokio Hotel». Організатори зізнались, що запросити їх – ініціантива фанів групи, які оббивали поріг МузТВ вже 2 роки.

Изображение 


Самі музиканти були у гарному гуморі. Соліст – Білл прийшов у в’язаному капюшоні та щиро зізнався, що взяв до Росії багато теплих речей, і не думав, що тут так спекотно. Його брат-близнюк Том, гітарист групи, намагаючись вставити хоча б 2 слова у емоційні відповіді Білла, більшу частину їв фрукти та підгодовував інших членів групи Густав та Георга. Останні – у більшості мовчали та посміхались.

Изображение 

Журналісти трохи розгубились, адже перед ними постали вже не 16-18 літні підлітки, а дорослі хлопці. Тож переважна більшість питань все ж стосувались творчості та фанів. Зараз хлопці живуть у США. Кажуть, що міні-відпустка йде на користь, адже незабаром готові сісти за написання нового матеріалу.

Изображение 

Вже опісля, у спілкуванні із російськими колегами почула таку думку, що їхня музика, зовнішній вигляд, вікова категорія фанів – це одне, але не дивлячись на велику кількість премій, що музиканти здобули за останні 5 років, їхній поведінці з пресою можна позаздрити. Дехто почав жартувати, що треба було хоча б «фабрикантів» запросити, нехай б подивились, як треба залишатись людьми. Мені трохи порозповідали про вибрики російських звйозд, але як на мене, в Україні вони поводяться скромніше.

(...)

Читать полностью